КРСТАРЕТЕ СО Costa Didaema најнов и најголем брод со капацитет од 5000 патници во најголемата компанија за крстарење во Европа Costa, Патувајте и збогатете ги вашите доживувања со едно незаборавно крстарење...

COSTA-DIDAEMA

КРСТАРЕЊЕ по МЕДИТЕРАНОТ

СО НАЈНОВИОТ, НАЈГОЛЕМИОТ И НАЈЛУКСУЗЕН БРОД ОД ФЛОТАТА НА КОСТА-ИТАЛИЈА

COSTA DIADEMA

13.01.2017 Поаѓање во 08.оо часот од Прилеп со  туристички автобус. Патот води преку Србија,Хрватска,Словенија и Италија..

14.01.2017 Пристигнување во Савона во пладневните часови од каде што продолжува крстарењето со брод по Медитеранот според програмата подолу.

COSTA DIADEMA

7 noci / 8 dana

Italija-Francuska-Spanija

Polazak  iz Savone: 14 januar 2017.

tabela1


21.01.2017 Савона Поаѓање за Македонија преку Љубљана, Загреб, Белград...ноќно возење со попатни паузи.

22.01.2017 Пристигнување во Прилеп во попладневните часови.

ЦЕНА: 120 еур ; Деца со родители до 18 години - 80 еур.

Во цената се пресметани следните услуги:

 -авобуски превоз на дадената релација според програмата

 -водство и организација на патувањето со автобус или минибус,

 Во цената не се пресметани следните услуги:

-крстарење со брод според избраниот тип на кабина

-патничко здравствено осигурување - 400 ден без франшиза - деца до 18 години 300 ден

-факултативни излети и влезници при посетите и излетите со крстарењето и други неспоменати услуги.

   Unutrasnja dvokrevetna kabina kategorije Classic/ po osobi           199 €

Unutrasnja dvokrevetna kabina kategorije Premium /po osobi         239 €

Spoljasna dvokrevetna kabina kategorije Classic  /po osobi             299 €

Spoljasna dvokrevetna kabina kategorije Premium / po osobi          339 €

Balkonska dvokrevetna kabina kategorije Classic / po osobi            389 €

Balkonska dvokrevetna kabina kategorije Premium / po osobi         449 €

Lucke takse                                                                                140 €

Doplata za jednokrevetnu kabinu od 30%

3. i 4. odrasla osoba u kabini placa 95                                                    

Deca do 18 godina u kabini sa dve odrasle osobe placaju samo lucke taxe!!!

Obavezne napojnice koje putnik placa na brodu iznose:

Za odrasle  10 eur po noci po osobi

Deca do 4 godine ne placaju, Deca od 4 do 14 god  5 eur

CENA UKLJUČUJE:  
• krstarenje brodom prema programu
• smeštaj u odabranoj kabini na brodu (kupatilo/WC, klima uređaj, sef, fen, TV)
• proširen pun pansion na brodu (večera, ponoćna zakuska, doručak, ručak, užina)
• svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu
• celodnevnu animaciju
• zabavni večernji program u salonima i barovima sa muzikom uživo
• korišćenje brodskih prostora (koriščenje  fitness, bazena, ležaljki na palubama,peškira,...)
• predstave u pozorištu
• ulaznice za kockarnicu, noćni klub,...
• sportske aktivnosti  (aerobic, bodydancing i slične aktivnosti uz asistenciju instruktora ....)
• dnevne aktivnosti (igre, turniri, karaoke, tečajevi plesa, tematske zabave i sl.)
CENA NE UKLJUČUJE: 
• napojnice
• pića na brodu
• izlete na kopnu
• tretmane u wellness centru i kozmetičkom salonu, licne treninge sa fitness trenerom
• usluge medicinskog osoblja
• costa osiguranje
Kompanija zadržava pravo promene cene bez prethodne najave

 

Напомена: Бројот е ограничен а при пријавување  и уплата од 30% од аранжманот.

Збогатете ги вашите доживувања со едно незаборавно крстарење.

За овој аранжман важат општите услови за патување на Т. А. Бран и АТАМ.

Vikend Ikonce

Zima2018-Baner

site na shoping

КОНЦЕРТИ

music-banner-home

РАФТИНГ

Rafting Icon

КРСТАРЕЊА

costa fortuna

 

Facebook

STB-Flaer-Baner