Bugarija

 

БУГАРИЈА - ЛЕТО 2017
АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ на 4 дена до:
БУРГАС, ПОМОРИЕ, НЕСЕБАР,СОНЧЕВ БРЕГ


Тргнување од Прилеп

Пристигање и Тргнување од Бугарија

24.06.2017

25.06.2017

28.06.2017

29.06.2017

02.07.2017

03.07.2017

06.07.2017

07.07.2017

10.07.2017

11.07.2017

14.07.2017

15.07.2017

18.07.2017

19.07.2017

22.07.2017

23.07.2017

26.07.2017

27.07.2017

30.07.2017

31.08.2017

03.08.2017

04.08.2017

07.08.2017

08.08.2017

11.08.2017

12.08.2017

15.08.2017

16.08.2017

19.08.2017

20.08.2017

 

24.08.2017

 

 


ПОАЃАЊЕ  ЗА БУГАРИЈА / ЧАС :

ВРАЌАЊЕ ОД БУГАРИЈА по лок. време           

ПРИЛЕП

20:00

СОНЧЕВ БРЕГ

14:00

КАВАДАРЦИ

21:00

НЕСЕБАР,

14:15

НЕГОТИНО

21:15

ПОМОРЈЕ

14:30

ВАЛАНДОВО

22:00

БУРГАС,

15:00

СТРУМИЦА

22:50

 

 

НОВО СЕЛО

23:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОВРАТЕН БИЛЕТ изнесува = 2400 ден (39 €) за деца до 14 години = 1500 ден (24 €).
Билет во еден правец изнесува = 24 € (1500 ден), за деца до 14 год
ини = 16 € (1000 ден).

 

 

СМЕСТУВАЊЕ

 

СОНЧЕВ БРЕГ

кат

услуга

20.06-09.07

26.08-06.09

09.07-26.08

Дете од 2-12 г

Х.ВЕРИС 3*, со базен

3*

н/пој.

20 €

24 €

50%

Хотели БАНСКО со сопствен превоз – ЛЕТО 2017

Х. Mountain Paradise

Банско

4 *

Пансион

22 €

22 €

Деца до 6 г. гратис

од 6-12 г. 50 %

од 12-18 г. 70 %

Во овој хотел е вклучено во цената: туристичка такса, базен,сауна,џакузи,интернет...

  

 

Цените се во евра по лице по ден,во зависност од услугата.
Напомена:
Можност за плаќање со viza и mastercard. За плаќање на 3 рати + 5 % од цената.

MPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISE