AMUUDIA

Повеќе ...

KANALI-1

Повеќе ...

polyhrono

Повеќе ...

nea-vrasna

Повеќе ...

nei pori

Повеќе ...

Leptokarija

Повеќе ...

 

ЦИОНИ КАМП

 (Грција)

ЛЕТО – 2018  ЗА УЧЕНИЦИ

На само 10 километри од Неа Врасна и Аспровалта се наоѓа детскиот камп Циони, еден од најпопуларните кампови за деца во Грција. Кампот има спортски игралишта за фудбал, кошарка, тенис, одбојка, голем базен, како и прекрасна песочна плажа. Во кампот се одржуваат спортски и едукативни активности.

 

tzoni-kamp

Повеќе ...

Vikend Ikonce

Zima2018-Baner

site na shoping

РАФТИНГ

Rafting Icon

КРСТАРЕЊА

costa fortuna

 

Facebook

STB-Flaer-Baner