site na shoping

ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН 11.10.2017
Цена:650 ден.

ТРАДИЦИОНАЛНА  ШОПИНГ ТУРА

-СОЛУН-

11.10.2017 Поаѓање во 05 часот од пред агенција со попатни одмори и пристигнување во Солун околу 10.00 часот. Кратко панорамско разгледување на градот: Виа Игнациа, црквата Св. Димитрија, Белата Кула... Слободно време низ Солун. Потоа посета на трговските шопинг центри: КОСМОС, ИКЕА, ЏАМБО И ЛИДЛ. Доцна попладнето заминување за Македонија и пристигнување во вечерни часови.ЦЕНА:  650 денари


 

 

Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:

 

      - превоз со туристички автобус на наведената релација;

 

      - организација на патувањето.

 

 

 

 

 

Во цената не се вклучени следните услуги:

 

        - патничко здравствено осигурување - 50 ден

 

 

 

 

 

Т. А. БРАН ви се заблагодарува на довербата.

За овај аранжман важат општите услови за патување на Т. А. Бран.