4

 

ЗИМА 2018
ВИКЕНД на КОПАОНИК
Вила ИВАНОВИЧ – БРЗЕЧЕ

 

КОПАОНИК  е најпознат туристички скијачки центар во Србија и најголем планински масив  и Национален парк во Србија.
БРЗЕЧЕ е туристичка населба со многу хотели, вили и апартмани, во подножјето на Копаоник, на само 15 км од самиот ски – центар Копаоник. Жичарите Бела река 1 и 2 го поврзува Брзече со централниот ски центар Копаоник, а на секои 60 мин. има автобус од Брзече до Копаоник

Повеќе ...

01

ХИТ  ПОНУДА

ЗИМА 2018

 БАНСКО - (Бугарија)
Hotel  MOUNTAIN PARADISE 4*

ЦЕНИТЕ СЕ ПО ЛИЦЕ НА БАЗА  6 и  7 ПОЛУПАНСИОНИ

Повеќе ...

1

ХИТ  ПОНУДА

ЗИМА 2018 во БАНСКО - (Бугарија)
Hotel  SUNRISE 4*

ЦЕНИТЕ СЕ ПО ЛИЦЕ ЗА 6 и  7 ПОЛУПАНСИОНИ

Повеќе ...

kopaonik-ski-resort-serbia

ЗИМА 2017 / 2018
КОПАОНИК (СРБИЈА)
ХОТЕЛ
КЛУБ А  - 3*

Повеќе ...

Vikend Ikonce

Zima2018-Baner

site na shoping

РАФТИНГ

Rafting Icon