4

 

ЗИМА 2018
ВИКЕНД на КОПАОНИК
Вила ИВАНОВИЧ – БРЗЕЧЕ

 

КОПАОНИК  е најпознат туристички скијачки центар во Србија и најголем планински масив  и Национален парк во Србија.
БРЗЕЧЕ е туристичка населба со многу хотели, вили и апартмани, во подножјето на Копаоник, на само 15 км од самиот ски – центар Копаоник. Жичарите Бела река 1 и 2 го поврзува Брзече со централниот ски центар Копаоник, а на секои 60 мин. има автобус од Брзече до Копаоник

ТЕРМИН: 24 – 26.02.2018 година

Поагање во 23.00 часот на 23.02.2018г.

                 

42  ЕУР = 2600 ДЕН. = 3 ДЕНА - 2 ПОЛУПАНСИОНИ

 

ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА

 

Деца со родители од 0 - 4 год. гратис - не користат ништо, од 4 - 7 год. плаќаат – 50 % без кревет. а деца од 4 - 12 год. плаќаат 80 % - користат: храна и кревет.

Доплата за туристичка такса 1 еур на ден на рецепција.

Можност за користење: бежичен интернет...

 

ДОПЛАТА ЗА АВТОБУСКИ  ПРЕВОЗ

Повратен билет за возрасни - 2400 денари

+ (3 пати х 200 ден.) = 600 ден. за превоз од Брзече – ски терените- Брзече

За деца до 14 години 1400 денари

 

 

Доплата за патничко здравствено осигурување 150 денари а за деца до 18 години 100 денари. Патничкото осигурување е задолжително.

 -  Изнајмување на ски опрема  од Т. А. Бран Турс: чизми + ски (карвинг)+стапчиња = 400 ден

-   Сместувањето е во 14.оо часот, а напуштање на собите во10.оо часот.

-   Можност за плаќање со VISA и MASTER картички. 


 


Vikend Ikonce

Zima2018-Baner

site na shoping

РАФТИНГ

Rafting Icon