01

ХИТ  ПОНУДА

ЗИМА 2018

 БАНСКО - (Бугарија)
Hotel  MOUNTAIN PARADISE 4*

ЦЕНИТЕ СЕ ПО ЛИЦЕ НА БАЗА  6 и  7 ПОЛУПАНСИОНИ

 

 

 

Х. MOUNTAIN PARADISE 4*

www.mountain-paradise.org

Се наоѓа на 500 м.од гондола.и од центарот

ТЕРМИНИ: 08-14.01.2018 = 6 ПП           14-21.01.2018  =7 ПП

150 евра (9300 ден) во студио(25еур)

 159 евра ( 9800 ден) во АПП(26,5еур)  

- 7 ДЕНА - 6 ПОЛУПАНСИОНИ

168 (10400 ден) во студио (24еур)

 175 евра (10800 ден) во АПП (25еур)                  

- 8 ДЕНА - 7 ПОЛУПАНСИОНИ

- ДЕЦА со родители: 0 - 6.99 год. гратис

 Прво дете од 7 - 12.99 год – 50 %;

 Второ дете од 7 - 12.99 - гратис

 лица над 13 год. плаќаат 70%, користат: храна и дополнителен кревет.

- ДЕЦА со родители: 0 - 6.99 год. гратис

 Прво дете од 7 - 12.99 год – 50 %;

 Bторо дете од 7 -12.99 год. - гратис

 лица над 13 год. плаќаат 70 %, користат: храна и дополнителен кревет.

(појадок, вечера - шведски стол) 

-туристичка такса

-користење на сауна, , базен, џакузи фитнес, WI – FI.

-превоз:хотел-гондола-хотел

(појадок, вечера - шведски стол)  

-туристичка такса

-користење на сауна ,џакузи,базен,

фитнес,

-превоз: хотел – гондола - хотел

ДОПЛАТА ЗА АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ САМО ЗА ТЕРМИНИ:

08 – 14 и 14-21.01.2018

1600 денари возрасен а деца од 2 до 14 години 1000 ден.

-Можност за плаќање со VISA и МASTER картички.

-Доплата - патничко здравствено осигурување 300 ден ( без франшиза со вклучена спортска незгода), а за деца до 18 години  200 ден. (задолжително) 

-    Можност  за  изнајмување на ски - опрема од Т. А. Бран Турс:

чизми + ски (карвинг) + стапчиња = 600 денари за 7 дена.

 

 


 

 

Vikend Ikonce

Zima2018-Baner

site na shoping

РАФТИНГ

Rafting Icon