bansko-baner

БАНСКО ЗИМА 2017 СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

 СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
ЗИМА
2017
во
БАНСКО- (Бугарија)
ЦЕНИТЕ СЕ ПО ЛИЦЕ ЗА 7 ПОЛУПАНСИОНИ

Х. MOUNTAIN PARADISE 4*

Се наоѓа на 500 м.од гондола и од центар

Х. SUNRISE 4*

Се наоѓа на 500 м.од гондола.и од центарот

ТЕРМИНИ: 08-15.01.2017;15-22.01.2017

161 евра (9950 ден) во студио

170 евра (10500 ден) во АПП

- 8 ДЕНА - 7 полупансиони

160 евра (9890 ден) во студио

170     евра (10500 ден) во АПП

- 8 ДЕНА - 7 полупансиони

- ДЕЦА со родители: 0 - 6.99 год. гратис

Прво дете од 7 - 12.99 год – 50 %;

Второ дете од 7 - 12.99 - гратис

лица над 13 год. плаќаат 70%, користат: храна и дополнителен кревет.

- ДЕЦА со родители: 0 - 5.99 год. гратис

Прво дете од 6 - 12.99 год – 60 %;

Bторо дете од 6 -12.99 год. - гратис

лица над 13 год. плаќаат 70 %, користат: храна и дополнителен кревет.

(појадок, вечера - шведски стол)

-туристичка такса

-користење на сауна,џакузи, базен, фитнес, WI – FI.

-превоз:хотел-гондола-хотел

(појадок, вечера - шведски стол)

-туристичка такса

-користење на сауна,базен,

фитнес,

-превоз: хотел – гондола - хотел

ДОПЛАТА ЗА АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ САМО ЗА ТЕРМИН:

08 - 15.01.2017

1600 денари возрасен а деца до 14 години 1000 ден.

-Можност за плаќање со VISA и МASTER картички.

-Доплата - патничко здравствено осигурување 300 ден ( без франшиза со вклучена спортска незгода), а за деца до 18 години  200 ден. (задолжително)

-    Можност  за  изнајмување на ски - опрема од Т. А. Бран Турс:

чизми + ски (карвинг) + стапчиња = 600 денари за 7 дена.

MPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISEMPARADISE
SUNRISESUNRISESUNRISESUNRISESUNRISESUNRISESUNRISE