kopaonik-baner

ЗИМА 2016 / 2017
КОПАОНИК (СРБИЈА)
ХОТЕЛ ПУТНИК 3*

ЦЕНИТЕ СЕ ПО ЛИЦЕ ЗА 6 ПОЛУПАНСИОНИ


tabela-kopaonik


 

 

Доплата за патничко здравствено осигурување 300 денари а за деца до 18 години 200 денари.
Патничкото осигурување е задолжително.

-  Изнајмување на ски опрема  од Т. А. Бран Турс: чизми+ски (карвинг)+стапчиња = 600 ден.

Сместувањето е во 14.оо часот, а напуштање на собите во10.оо часот.

Можност за плаќање со VISA и MASTER картички.

 

 


 

kopaonikkopaonikkopaonikkopaonikkopaonikkopaonikkopaonikkopaonikkopaonikkopaonikkopaonikkopaonikkopaonikkopaonik
Vikend Ikonce

site na shoping

LETO ICO RIGHT
Zima-Baner-right

КОНЦЕРТИ

music-banner-home

РАФТИНГ

Rafting Icon

КРСТАРЕЊА

costa fortuna

 

Facebook

STB-Flaer-Baner