kopaonik

Хотел PUTNIK 3* КОПАОНИК 3900ден. - 4990ден. лукс соби

 

ВИКЕНД НА
КОПАОНИК

-Хотел PUTNIK 3* - Копаоник

ТЕРМИН: 27- 29.01 .2017

ЦЕНА: 3900 денари во стандард соби
4990 денари во лукс соби

Во цената е вклучено:

3 ДЕНА - 2 ПОЛУПАНСИОНИ (појадок и вечера-шведски стол),

Напомена : ДОПЛАТА ЗА АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ = 2400 ден,

ДЕЦА ДО 15 год = 1400 ден

Поаѓања на 26.01.2017 во 23.00часот.

- 1 дете со родители од 2-12 год. се плаќа - 70%, користи :
- храна и кревет.2-ро дете 2-12 год. плака 50 %,користи: храна.

Доплата за осигурување 150 ден.за возрасни а за деца до 14 години 100 ден. (задолжително)

Доплата за туристичка такса во хотелот,

Сместувањето е во 14.оо часот,а напуштање на собите во10.оо часот.

Можност за плаќање со visa и master картички.

-Изнајмување на ски - опрема за три дена од Т.А.Бран:
(чизми + ски (карвинг) + стапчиња = 400ден.)