АЦО ПЕЈОВИЌ – БИТОЛА 08.07.23

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

КОНЦЕРТ НА АЦО ПЕЈОВИЌ ВО БИТОЛА
08.07.2023

 

Поаѓање во 19ч. пред агенција Бран со автобус/минибус за Битола. Слободно време за индивидуални активности во центаротна Битола. Во 21ч следење на концертот на ракометното игралиште, по завршување на истиот поаѓање за Прилеп и пристигнување во доцните вечерни часови.

 

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ПРИЛЕП-БИТОЛА-ПРИЛЕП-300ден.

ДОПЛАТА ЗА ВЛЕЗНИЦА(ПАРТЕР)-800ден.

 

 

Превозот го изведуваме со туристички авотбуси со ТВ,Аудио опрема и клима.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАРА

 

Т.А. Бран – Прилеп

Останати Понуди