КОНЦЕРТ НА ДИНО МЕРЛИН-СКОПЈЕ 27.12.23

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

ДИНО МЕРЛИН – СКОПЈЕ
27.12.2023

Поаѓање во 16:00 часот од пред агенција со автобус/минибус за Скопје. Попатна пауза за кафе, продолжување и пристигнување во Скопје. Слободно време за индивидуални активности и посета на трговски шопинг центар “City Mall”. Поаѓање кон арена Борис Трајкоски и следење на концертот. По завршување на концертот, поаѓање за Прилеп и пристигнување во доцните вечерни часови.

 

 

 

Автобски превоз Прилеп-Скопје-Прилеп = 600 ден.
Доплата за влезници по избор, цени од 1550 ден.

 

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА
Т.А. БРАН – ПРИЛЕП

Останати Понуди