КОНЦЕРТ НА ЖЕЉКО САМАРЏИЌ – СКОПЈЕ 13.04.24

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

КОНЦЕРТ НА ЖЕЉКО САМАРЏИЌ СКОПЈЕ 13.04.2024

 

Поаѓање во 16.оо часот пред агенција со автобус/минимус за Скопје. Попатна пауза за кафе, продолжување и пристигнување во Скопје. Слободно време за индивидуални активности и посета на т.Ш.ц. “Сити Мол”. Поаѓање кон арена Борис Трајкоски и следење на концертот. По завршување на концертот поаѓање за Прилеп и пристигнување во доцните вечерни часови.

 

Автобуски превоз  Прилеп Скопје Прилеп = 600 денари

Доплата за влезници по избор: ЦЕНИ ОД 5001500 ДЕН

 

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА

 

Т.А.БРАН -ПРИЛЕП

Останати Понуди