КОНЦЕРТ НА СЕВЕРИНА-СКОПЈЕ 30.03.2024

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

СЕВЕРИНА – СКОПЈЕ
30.03.2024

Поаѓање во 16:00 часот  пред агенција со автобус/минибус за Скопје. Попатна пауза за кафе, продолжување и пристигнување во Скопје. Слободно време за индивидуални активности и посета на трговски шопинг центар “City Mall”. Поаѓање кон арена Борис Трајкоски и следење на концертот. По завршување на концертот, поаѓање за Прилеп и пристигнување во доцните вечерни часови.

 

Автобски превоз Прилеп-Скопје-Прилеп = 600 ден.
Доплата за влезници по избор, цени од 900-1800 ден.

 

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА
Т.А. БРАН – ПРИЛЕП

Останати Понуди