КОНЦЕРТ НА БАЈАГА И ИНСТРУКТОРИ-СКОПЈЕ 09.12.23

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

БАЈАГА И ИНСТРУКТОРИ – СКОПЈЕ
09.12.2023

 

Поаѓање во 16ч. пред агенција Бран со автобус/минибус за Скопје. Слободно време за индивидуални активности во East Gate Mall. Во 20 часот следење на концертот на С.Ц. Јане Сандански, по завршување на истиот поаѓање за Прилеп и пристигнување во доцните вечерни часови.

 

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ПРИЛЕП-СКОПЈЕ-ПРИЛЕП=600ден.

ДОПЛАТА ЗА ВЛЕЗНИЦИ ПО ИЗБОР=700-1500ден.

 

 

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА!

Т.А. Бран – Прилеп

Останати Понуди