ХОТЕЛ БЕЛВИ И МЕТРОПОЛ 4* – ОХРИД

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

ХОТЕЛ БЕЛВИ И МЕТРОПОЛ 4* – ОХРИД – ЛЕТО 2023

МЕТРОПОЛ
БЕЛВИ

Maj-Септември

10-ти Јули-30 ти Август

10-ти Јули- 30-ти Август
ВИКЕНД ЦЕНИ

нп

пп нп пп нп

пп

Еднокреветна

57 €‎

63 €‎ 59 €‎ 65 €‎ 63 €‎

69 €‎

Двокреветна

81€‎ 93 €‎ 86 €‎ 98 €‎ 93 €‎

105 €‎

Трокреветна

110 €‎

125 €‎ 115 €‎ 130 €‎ 125 €‎

140 €‎

Фамилијарен апартман

171 €‎

181 €‎ 178 €‎ 198 €‎ 178 €‎

198 €‎

  • Цените се по соба, по ноќ со вклучени тур.такса и ДДВ.
  • Во цената не е вклучено користењето на лежалките на плажа и базен.
  • Цените  важат за мин. престој од 2 ноќевања.
  • За престој од само 1 ноќевање, цената се зголемува за +310 денари. 
  • За престој од 6 и повеќе ноќевања, одобруваме попуст од 5%.
  • 1 Дете до 6 г. без сопствен кревет – бесплатно.
  • 1 Дете до 0 – 10 г. кoристи кревет – 50 % попуст.

Останати Понуди