ХОТЕЛ СИЛЕКС 4* – СВ. СТЕФАН – ОХРИД

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

ХОТЕЛ СИЛЕКС 4* – ОХРИД – ЛЕТО 2023

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4 км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св. Наум и 10 км од аеродромот Св. Апостол Павле.

Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

 

 

16.06-15.09.2023

Тип на соба Услуга

Цена по лице/ноќ

1/2, 1/3

BB 2110 ден
1/2, 1/3 HB

2550 ден

 

  • Доплата за еднокреветна соба + 40 %
  • Деца до 5,99 год бесплатно (не користат дополнително легло)
  • Деца 6 – 11,99 год плаќаат – 50 % од цената (користат помошно легло)

Останати Понуди