ХОТЕЛ БЕЛВЕДЕРЕ ДОЧЕК НА НОВАТА 2023 ГОДИНА-ОХРИД

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

ХОТЕЛ БЕЛВЕДЕРЕ

ДОЧЕК НА НОВАТА 2022ГОДИНА

 

Тридендевен аранжман за две лица Двокреветна соба 23.300денари
Тридендевен аранжман за две лица Студио 24.520 денари
Тридендевен аранжман за две лица апартман 36.480 данари

 

 

*Аранжманот вклучува три ноќевања, со вклучена Гала вечера на 31.12.2022, збогатена вечера со музика на 01.01.2023 како и пансионска вечера на 30.12.2022 или 02.01.2023, во зависност од денот на започнувањето на аранжманот.

* Доплата за дополнителен ден,27 евра по лице, ноќевање и доручек.

* За деца од 3-9 год, дополнително стандардно легло се плаќа 50% од цената на аранжманот.

* Пијалокот не е вклучен во цената.

Останати Понуди