НОВА 2024 ГОДИНА ВО ВИП ХОТЕЛ БЕРОВО

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

НОВА 2024 ГОДИНА ВО
ВИП ХОТЕЛ БЕРОВО
29.12.23-01.01.2024 – 3 ноќевања

 

ЛУКС соби со поглед на езеро
1/2-7.200ден. за две лица
1/3-9.450ден. за три лица
1/4-11.400ден за четири лица
1/5-12.750ден. за пет лица

СТАНДАРД соби со поглед на езеро
1/2-6.900 ден. за две лица
1/3-9.000 ден. за три лица
1/4-11.200 ден. за четири лица
1/5-12.000 ден. за пет лица

СОБИ БЕЗ ПОГЛЕД
1/2-5400 ден. за две лица
1/3-7.650 ден. за три лица
1/4-9.000 ден. за четири лица

ВИП ХОТЕЛ-Алек ВИП соби према езеро
1/2-7.200 ден. за две лица
1/3-9.450 ден. за три лица
1/4-11.400 ден. за четири лица
1/5-12.750 ден. за пет лица

 

Цените се ПО СОБА во денари,за три ноќевања со појадок, шведска маса, вклучена туристичка такса и ДДВ.

Останати Понуди