ХОТЕЛ КАЛА ( БОЖУР ) И ХОТЕЛ ЈАСЕН – НЕГОРСКИ БАЊИ

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

НОВОГОДИШНА ПОНУДА

ДВОДНЕВЕН АРАНЖМАН

Хотел  Кала ( Божур ) -7720 мкд

Хотел Јасен – 7360 мкд 

 

Цената е по лице и вклучува :

 • 2 ноќевања / 3 дена ( 31.12.2022-02.01.2023 )
 • појадок во а ла карт ресторан
 • Гала вечера на 31.12.2022 со неограничен пијалок
 • Вечера  на 01.01.2023 со неограничен појадок
 • гратис сместување за деца до 6 години во соба со 2 возрасни
 • 50 % попуст за деца од 6 до 12 години во соба со двајца возрасни
 • Бесплатен WI-FI пристап

ТРОДНЕВЕН АРАНЖМАН

Хотел  Кала ( Божур ) -9480 мкд

Хотел Јасен – 8940 мкд 

Цената е по лице и вклучува :

 • 3 ноќевања / 4 дена ( 30.12.2022-02.01.2023 )
 • појадок во а ла карт ресторан
 • Гала вечера на 31.12.2022 со неограничен пијалок
 • Вечера  на 01.01.2023 со неограничен појадок
 • гратис сместување за деца до 6 години во соба со 2 возрасни
 • 50 % попуст за деца од 6 до 12 години во соба со двајца возрасни
 • Бесплатен WI-FI пристап

Останати Понуди