LUCKY BANSKO 5* BANSKO          

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

LUCKY BANSKO 5* BANSKO                                                           www.luckybansko.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

01.12.2022
21.12.2022

22.12.2022
26.12.2022
27.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
08.01.2023
09.01.2023
21.01.2023
22.01.2023
12.03.2023

13.03.2023
09.04.2023

STUDIO STANDARD

SINGLE ROOM

90 139 250 165 126 139 100

STUDIO 2 ADULTS

100 156 278 182 140 156

111

SGL 1+1 CHD (0-3,99)

91 140 251 166 127 140

101

ST2AD 1+1 CHD (4-11,99)

91 140 251 166 127 140

101

ST2AD 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

92 141 252 167 128 141

102

ST2AD 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

101 157 279 183 141 157

112

ST2AD 2+1 CHD (0-3,99)

101 157 279 183 141 157

112

ST2AD 2+1 CHD (4-11,99) 101 157 279 183 141 157 112

STUDIO LUX

STUDIO 2 ADULTS

116 174 311 205 158 174

125

ST2AD 1+1 CHD (4-11,99)

102 156 280 184 142 156

112

ST2AD 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

103 157 281 185 143 157

113

ST2AD 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

117 175 312 206 159 175

126

ST2AD 2+1 CHD (0-3,99)

117 175 312 206 159 175

126

ST2AD 2+1 CHD (4-11,99)

117 175 312 206 159 175

126

1 BEDROOM APARTMENT STANDARD PLUS

APARTMENT 2AD

151 236 422 278 214 236

169

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

197 307 549 362 278 307

220

APT2 1+1 CHD (4-11,99)

151 236 422 278 214 236

169

APT2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

152 237 423 279 215 237

170

APT2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

152 237 423 279 215 237

170

APT2 2+1 CHD (0-3,99)

152 237 423 279 215 237

170

APT2 2+1 CHD (4-11,99)

152 237 423 279 215 237

170

APT2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

153 238 424 280 216 238

171

APT2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

153 238 424 280 216 238

171

APT2 3+1 CHD (0-3,99)

198 308 550 363 279 308

221

APT2 3+1 CHD (4-11,99)

198 308 550 363 279 308

221

1 BEDROOM APARTMENT LUX PLUS

APARTMENT 2AD

171 265 475 313 240 265

189

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

227 384 618 408 313 344

246

APT2 1+1 CHD (4-11,99)

171 265 475 313 240 265

189

APT2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

172 266 476 314 241 266

190

APT2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

172 266 476 314 241 266

190

APT2 2+1 CHD (0-3,99)

172 266 476 314 241 266

190

APT2 2+1 CHD (4-11,99)

172 266 476 314 241 266

190

APT2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

173 267 477 315 242 267

191

APT2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

173 267 477 315 242 267

191

APT2 3+1 CHD (0-3,99)

228 385 619 409 314 345

247

APT2 3+1 CHD (4-11,99)

229 386 620 410 315 346

248

Полупансион

29 29 29 29 29 29

29

Деца од 4 до 11.99 год.

20 20 20 20 20 20

20

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ Под 14 дена 100% Под 21 ден 100% Под 14 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ

Под 14 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи 100% 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1 3 3 1 1 3

1

Доплата за Новогодишна вечера 160 ЕУР за возрасни , 100 ЕУР за деца од 4 до 11.99 год. и 120 ЕУР за деца од 12 до 15.99 год. ( во основен ресторан)

Цената вклучува: користење на затворен базен, солен базен,ледена соба, сауна, парна бања, џакузи, фитнес, ски гардероба, интернет,

трансфер до гондолата, babysitter за деца од 3 до 6 години во период од 08.00 до 22.00 часот .

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2022 И ОД 03.01 ДО 09.04.2023

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 09.01 ДО 21.01.2023

Останати Понуди