Srebrna Lisica 3*

Сподели :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Srebrna Lisica 3*- Kopaonik
https://www.srebrnalisica.com/

Цените во табелета се дадени по лице на база ноќевање/пакет ноќевања со појадок и вечера.

УСЛУГА

ТЕРМИНИ

ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ (соби и family rooms)

Соба 1/2 Family room 1/2 Family room 1/3 Family room
1/4, 1/5, 1/6
Цена од ден по лице 23.12-30.12.2022 85 еур. 110 еур. 91 еур. 77 еур.
7 полупансиони 394 еур. 597 еур. 420 еур. 362 еур.
Цена од ден по лице 30.12.22-02.01.23 122 еур. 163 еур. 109 еур. 96 еур.
3 полупансиони 280 еур. 366 еур. 242 еур. 211 еур.
Цена од ден по лице 02.01-08.01.2023 122 еур. 163 еур. 109 еур. 96 еур.
6 полупансиони 553 еур. 717 еур. 475 еур. 399 еур.
Цена од ден по лице 08.01-15.01.2023 122 еур. 163 еур. 109 еур. 96еур.
7 полупансиони 645 еур. 835 еур. 555еур. 488 еур.
Цена од ден по лице  15.01-22.01.2023 122 еур. 163 еур. 109 еур. 96 еур.
7 полупансиони 645 еур. 835 еур. 555 еур. 488 еур.
Цена од ден по лице 22.01-29.01.2023 85 еур, 110 еур. 91 еур. 77 еур.
7 полупансиони 440 еур. 659 еур. 460 еур. 408 еур.
Цена од ден по лице 29.01-05.02.2023 85 еур. 110 еур.  91 еур. 77 еур.
7 полупансиони 440 еур. 659 еур. 460 еур. 408 еур.
Цена од ден по лице 05.02-12.02.2023 85 еур. 110 еур.  91 еур. 77 еур.
7 полупансиони 440 еур. 659 еур. 460 еур. 408 еур.
Цена од ден по лице 12.02-19.02.2023 85 еур. 110 еур.  91 еур. 77 еур.
7 полупансиони 450 еур. 673 еур. 470 еур. 446 еур.
Цена од ден по лице 19.02-26.02.2023 85 еур. 110 еур.  91 еур. 77 еур.
7 полупансиони 440 еур. 659 еур. 460 еур. 408 еур.
Цена од ден по лице  26.02-05.03.2023 85 еур. 110 еур.  91 еур. 77 еур.
7 полупансиони 440 еур. 659 еур. 460 еур. 408 еур.
Цена од ден по лице 05.03-12.03.2023 85 еур. 110 еур.  91 еур. 77 еур.
7 полупансиони 392 еур. 536 еур. 417 еур. 362 еур.
Цена од ден по лице 12.03-19.03.2023 58 еур. 69 еур.  52 еур.  50 еур.
7 полупансиони 344 еур. 412 еур. 337 еур. 310 еур.
  • Во цената е вклучено појадок и вечера
  •  Турстичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (т.такса се наплаќа во агенција);
  • Хотелско осигурување 0,30€ по лице на ден;
  • Check-in 14:00 – Check-out 09:00

 

Услови за деца:
– Деца до 1,99 години ГРАТИС ( во присуство на две возрасни лица);
– Деца 2-6 години (во присуство на две возрасни лица) 50% попуст;
– Деца 6-11,99 години (во присуство на две возрасни лица) 30% попуст;

Доплати:
– Доплата за Ручек 8,5 € по лице на ден за возрасни; Деца до 11,99 години 4€ по лице на ден;
– За користење на 5-то легло 40% попуст;
– За користење на 6-то легло 60% попуст;
– За користење на Еднокреветна соба се наплаќа 2 цели суми;

Политика за откажување:
– Отказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма;
– Уплтатен аванс од 30% од вкупната сума не се рефондира;
– Доколку гостинот го прекине престојот , остатокот од средствата нема да бидат рефондирани;
– 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервацијата 15-8 дена пред почетокот на аранжманот;
– 100% од вкупната вредност на аранжманот ќе биде наплатено доколку се откаже резервацијата 8-0 дена пред почеткот на аранжманот.

Останати Понуди