РАФТИНГ НА ТАРА

ВРЊАЧКА БАЊА,ЗЛАТИБОР, МОКРА ГОРА И РАФТИНГ на ТАРА 01.08.2019 Поаѓање во 23:00ч. за Србија преку Табановце, ноќно возење со попатни паузи. 02.08.2019 Пристигнување во Врњачка Бања  и прошетка низ најпопуларна Бања во Србија. Поаѓање за Златибор – најубавиот летно-зимски центар во Србија, сместување во хотел. Слободно попладне за уживање на убавините на Златибор. Вечера. Ноќевање. 03.08.19 Појадок. Поаѓање за […]