Еднодневни екскурзии и концерти

Актуелни Понуди

ОСТРОШКИ МАНАСТИР- 17/18.06.2023

ПОСЕТА НА ОСТРОШКИОТ МАНАСТИР  Манастир ДАЈБАБЕ – БУДВА – ЦЕТИЊЕ 17/18.06.2023 17.06.23Поаѓање во 00:15ч. со автобус пред агенција Бран,па преку Албанија за

Повеќе ...
Актуелни Понуди

ВОДЕН – ЛУТРАКИ 08.07.2023

ВОДЕН – ЛУТРАКИ  08.07.2023 Поаѓање во 06ч. пред агенција Бран за Грција преку граничниот премин Меџитлија. Пристигнување во Воден (Едеса) околу 09

Повеќе ...
Актуелни Понуди

АЦО ПЕЈОВИЌ – БИТОЛА 08.07.23

КОНЦЕРТ НА АЦО ПЕЈОВИЌ ВО БИТОЛА 08.07.2023   Поаѓање во 19ч. пред агенција Бран со автобус/минибус за Битола. Слободно време за индивидуални

Повеќе ...