8-ми Март

8-ми Март

БУКУРЕШТ 8МИ МАРТ

БУКУРЕШТ ДРАКУЛА ТУРА (Трансилванија – Романија)   09.03.2023 Поаѓање за Букурешт во 19 ч со автобус преку Софија, Русе. Ноќно возење со

Повеќе ...
8-ми Март

САРАЕВО 8МИ МАРТ

САРАЕВО МОСТАР – ВИШЕГРАД – МОКРА ГОРА   09.03.23 Поаѓање за Сараево во 20 ч преку граничниот премин Табановце па низ Србија

Повеќе ...
8-ми Март

РИМ 8МИ МАРТ

РИМ – ВАТИКАН – БАРИ – НЕАПОЛ   Сите патишта водат во РИМ Вечниот Град кој е музеј на отворено за милионите

Повеќе ...
8-ми Март

БЕЛГРАД 8МИ МАРТ

БЕЛГРАД НОВИ САД – СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ БЕЛГРАД: Сместен на вливот на реката Сава во Дунав, еден од најстарите градови во Европа, боемски

Повеќе ...
8-ми Март

БУДИМПЕШТА 8 МИ МАРТ

БУДИМПЕШТА – ВИЕНА БУДИМПЕШТА Убавицата на Дунав, формирана од двата града Будим и Пешта, со впечатлива архитектура и уште повпечатливиот танц на

Повеќе ...