Патувања
Previous slide
Next slide

ИНФО КОРОНА (COVID - 19)

Почитувани граѓани, клиенти, патници и колеги,Имајќи ја предвид моменталната состојба, неизвесноста во која се наоѓаме, поради прогласената пандемија од Корона вирусот на светско ниво од страна на Светската здравствена организација, Ви се обрќаме со цел да ви ги проследиме потребните информации околу веќе резервираните аранжмани.

Актуелни Програми

МАВРОВО И МИЈАЧИЈАТА-16.06.24

ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА МАВРОВО И МИЈАЧИЈАТА Водопад ДУФ-с.ГАРИ-Ман.РАЈЧИЦА-ЛАЗАРОПОЛЕ 16.06.2024 16.06.24 Поаѓање  во 07.00 часот преку М. Брод – Кичево за Националниот парк – Маврово, пауза за

Детали »
Актуелни Понуди

ПАРГА (ПАКСОС И АНТИПАКСОС) 16.06.24

ПАРГА (ПАКСОС И АНТИПАКСОС) 16.06.2024 ПАРГА е една од најпознатите туристички дестинации во Грција, сместена помеѓу Игуменица и Превеза, во областа Епир на Јонско море.Парга

Детали »
canoeing

ВРЊАЧКА БАЊА,ЗЛАТИБОР, МОКРА ГОРА И РАФТИНГ на ТАРА

Галерија