Актуелни Понуди

МАВРОВО И МИЈАЧИЈАТА-16.06.24

ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА МАВРОВО И МИЈАЧИЈАТА Водопад ДУФ-с.ГАРИ-Ман.РАЈЧИЦА-ЛАЗАРОПОЛЕ 16.06.2024 16.06.24 Поаѓање  во 07.00 часот преку М. Брод – Кичево за Националниот парк –

Повеќе ...
Актуелни Понуди

ПАРГА (ПАКСОС И АНТИПАКСОС) 16.06.24

ПАРГА (ПАКСОС И АНТИПАКСОС) 16.06.2024 ПАРГА е една од најпознатите туристички дестинации во Грција, сместена помеѓу Игуменица и Превеза, во областа Епир

Повеќе ...
Актуелни Понуди

ШПАНИЈА-ЛЕТО 2024

ШПАНИЈА- ЛЕТО 2024 Рим-Барселона-Валенсија-Мадрид-Толедо-Сарагоса-Андора-Кан-Ница-Монако 19.06.24 Поаќање во 15.00 часот,патот води преку гр.премин Меџитлија за Игуменица. Пристигнување во Игуменица во вечерните часови,и во

Повеќе ...