Албанија

Албанија

ВИЛА “Idi” – ВАЛОНА

АЛБАНИЈА – ВАЛОНА – ВИЛА IDI Вила “Idi” располага со 1/3 и 1/3+1 студиа комплет опременa кујна, купатило, ТВ и WIFI. Дел

Повеќе ...
Албанија

Вила  “LIDA”  – САРАНДА

АЛБАНИЈА – САРАНДА – Вила  “LIDA”   Вила Лида се наоѓа во Саранда град во јужна Албанија, сместен покрај брегот на Јонското море. 

Повеќе ...
Албанија

ВИЛА “Camellia” – ВАЛОНА

АЛБАНИЈА – ВАЛОНА  Вила “Camellia” Вила “Camellia” располага со 1/2 и 1/3  студиа со опременa кујна, купатило, балкон,ТВ и WIFI. На покривот

Повеќе ...
Албанија

ВИЛА БИЛЕРО – КСАМИЛ

ВИЛА БИЛЕРО – КСАМИЛ АЛБАНИЈА ЛЕТО 2023 Вилата сe нaoѓa во близина на вила Стефи на  100 метри од плaжaта  Бела Виста,

Повеќе ...
Албанија

ВИЛА СТЕФИ – КСАМИЛ

ВИЛА СТЕФИ – КСАМИЛ АЛБАНИЈА – ЛЕТО 2023 Ксамил е туристичко место на југот на Албанија (недопрена природа) со тиркизно Јонско море,

Повеќе ...
Албанија

ВИЛА АЛБЕРТ – КСАМИЛ

ВИЛА АЛБЕРТ – КСАМИЛ АЛБАНИЈА – ЛЕТО 2023 Вила Алберт  е на 80 м од Бела Виста плажа. Вилата располага со трокреветни 

Повеќе ...