Нова Година

Останати Понуди

Нова Година

НОВА 2023 ГОДИНА ВО БЕЛГРАД

Нова 2023 година БЕЛГРАД НОВИ САД – СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 31.12.22 Поаѓање за Белград од пред агенција во 00.30 ч. Патот води преку граничниот премин Табановце

Повеќе ...
Нова Година

НОВА 2023 ГОДИНА ВО АТИНА

Нова 2023 година во АТИНА Сунион – Пиреа – Микена – Пелопонез 1 ден 30.12.2022 Поаѓање во 21.00 часот од Прилеп, преку Гевгелија, ноќно возење

Повеќе ...
Нова Година

СОЛУН-ЛУТРАКИ-ВОДЕН

Нова 2023 година СОЛУН – ЛУТРАКИ – ВОДЕН ЛУТРАКИ е мало туристичко место. Местото со своите минерални лековити извори е познато уште од времето на Александар

Повеќе ...