11-ти Октомври

11-ти Октомври

ТОСКАНА и ЛИГУРИЈА-ФИРЕНЦА-СИЕНА-САН ЏИМИЊАНО-ПИЗА-ЧИНКВЕ ТЕРЕ-БОЛОЊА-МОНТЕКАТИНИ – ВИАРЕГИО

ТОСКАНА и ЛИГУРИЈА     ФИРЕНЦА-СИЕНА-САН ЏИМИЊАНО-ПИЗА-ЧИНКВЕ ТЕРЕ-БОЛОЊА-МОНТЕКАТИНИ-ВИАРЕГИО Тоскана , во минатото покриена со Тиренското море, од кое се издигнуваат Апенините, покасно морето

Повеќе ...