Лето 2023

Италија

СИЦИЛИЈА – ЛЕТО 2023

 СИЦИЛИЈА  –  ЛЕТО 2023 БАРИ-МЕСИНА-ТАОРМИНА-ПАЛЕРМО-КОРЛЕОНЕ-СИРАКУЗА-ЕТНА-САВОКА-КАТАНИЈА   22.06.23 Поаѓање во 15.ооч. од Прилеп со туристички автобус за Грција. Пристигнување во Игуменица во вечерните

Повеќе ...
Албанија

ВИЛА БИЛЕРО – КСАМИЛ

ВИЛА БИЛЕРО – КСАМИЛ АЛБАНИЈА ЛЕТО 2023 Вилата сe нaoѓa во близина на вила Стефи на  100 метри од плaжaта  Бела Виста,

Повеќе ...