Македонија

Езерски Туризам

ХОТЕЛ ГРАНИТ 4*  – ОХРИД

ХОТЕЛ ГРАНИТ 4*  – ОХРИД ЛЕТО 2023 Хотел Гранит е лоциран на крајбрежјето на Охридското езеро, во месноста Св.Стефан, 5км од центарот на

Повеќе ...
Езерски Туризам

ХОТЕЛ МАИВА 4* – ОХРИД

ХОТЕЛ МАИВА 4* – ОХРИД – ЛЕТО 2023 Хотел Маива, категоризиран како Хотел со 4 ѕвезди, е нов објект, кој се наоѓа

Повеќе ...
Езерски Туризам

ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 3*– ОХРИД

ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 3*– ОХРИД – ЛЕТО 2023 Хотел Климетица Ви нуди незаборавни мигови поминати во природен амбиент. Сместен во густа борова шума, во

Повеќе ...
Езерски Туризам

ХОТЕЛ ТИНО 4* – СВ.СТЕФАН

ХОТЕЛ ТИНО 4* – СВ.СТЕФАН – ЛЕТО 2023   Сместен на брегот на Охридското Езеро, хотелот Тино Свети Стефан нуди бесплатен wi-fi,

Повеќе ...