Нова Година

Нова Година

НОВА 2024 ВО ХЕРЦЕГ НОВИ

Дочек на НОВАТА 2024 г. во    ХЕРЦЕГ НОВИ ИГАЛО – ДУБРОВНИК- БУДВА 29.12.2023 Поаѓање пред агенција во 23.00 часот со автобус преку

Повеќе ...
Нова Година

НОВА 2024 ГОДИНА ВО САРАЕВО

НОВА 2024 година во САРАЕВО  Мостар – Вишеград – Мокра Гора   29.12.2023 Поаѓање за Сараево во 20.00ч. преку граничниот премин Табановце,

Повеќе ...
Нова Година

НОВА 2024 ГОДИНА ВО БУДВА

Нова 2024 година ДУБРОВНИК – БУДВА – ТИРАНА 29.12.2023 Поаѓање пред агенција во 23.00 часот со автобус преку Албанија,ноќно возење со попатни

Повеќе ...
Нова Година

НОВА 2024 ГОДИНА ВО АТИНА

Нова 2024 год. во АТИНА Сунион – Пиреа – Микена – Пелопонез 29.12.2023 Поаѓање во 21.00 часот од Прилеп, преку Гевгелија, ноќно

Повеќе ...
Езерски Туризам

ХОТЕЛ ТИНО 4* – СВ.СТЕФАН

ХОТЕЛ ТИНО 4* – СВ.СТЕФАН – ЛЕТО 2023   Сместен на брегот на Охридското Езеро, хотелот Тино Свети Стефан нуди бесплатен wi-fi,

Повеќе ...