COVID

COVID

ИНФО КОРОНА (COVID – 19)

СООПШТЕНИЕ за издавање на ВАУЧЕРИ   Почитувани граѓани, клиенти, патници и колеги, Имајќи ја предвид моменталната состојба, неизвесноста  во која се наоѓаме,

Повеќе ...